01/03/2018

Kom Sol, Kom Regn – Inger Jacobsen – Kom Sol, Kom Regn

administrator No comments

If you spot any errors on this page, please don’t hesitate to tell us. Denne siden anvender rammer, men din webleser klarer ikke kom Sol, Kom Regn – Inger Jacobsen – Kom Sol, Kom Regn dem. Grundig analyse av “1984” på engelsk. Inkluderer biografi av forfatteren George Orwell.

Dette er en sammenligning mellom Aldous Huxleys “Brave New World” og George Orwells “1984”. Den er skrevet på en IB-skole. Sammendrag og en kort analyse av Ernest Hemingways novelle “A Day’s Wait”. En kort analyse av novellen “A Day`s Wait”.

En analyse av A Day`s Wait av Ernest Hemingway. En analyse av The Matrix og Star Wars som framtidsspekulerende filmer, samt dveling rundt virkemidler i futuristisk film. En dyptinngående analyse av boken “Holes” skrevet av Louis Sachar. Engelsk analyse av Nick Hornbys “About a Boy”. Sammenligning av novellene Achtung, gnädiges Fraülein og Gugg. En liten skildring av hovedpersonen Adam fra boka “Sola er en feit Gud”. Inneholder handlingsreferat, analyse og persongalleri av boka “Alt annet enn pensum”.

A review of the movie American Beauty. American History X”, som også blir sterkt anbefalt av innsenderen. En kort tolkning av boka “American Psycho” av Bret Easton Ellis. Analyse av Amnesty Internationals reklamebilde i kampanjen mot dødsstraff under OL i Beijing 2008. Om innholdet, budskapet, temaet, komposisjon med mer. En artikkelanalyse av “Derfor endret jeg syn i homofilisaken”.

En artikkel fra Stavanger Aftenblad skrevet av Laila Riksaasen Dahl. En reklameanalyse med fokus på hvordan aktøren har brukt retoriske virkemidler for å formidle sitt budskap. Analyse av et romanutdrag fra “Mannen som elsket Yngve”. Utdraget er hentet fra kapittelet der Jarle møter Yngve for første gang.